Aktiviteter

Langrenn

Sentralt for hele det sydlige Norge ligger Telemarks største alpinsenter lett tilgjengelig på Gautefallheia, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. For alle som bor rundt Oslofjorden og langs kysten helt ned til Mandalsområdet – og nesten bort til Jæren, er Gautefall deres nærmeste skikkelige vintersportdestinasjon.

I nærheten av våre hytter er det et  flott løypenett. Skisporet.no holder oppdatert informasjon om oppkjørte løyper og forhold. Her vises alle løyper på et kart så det er lett å orientere seg.

Det er av Gautefall løypelag etablert en SMS-betalingstjeneste for å nå dagsturister, mosjonister, aktive osv. som benytter våre flotte løyper. Det kan sendes sms med kodeord SKI <beløp>til 2434 </beløp>så har man bidratt. Eks. SKI 100 til 2434. Dette har vi stor tro på skal gi ytterligere bidrag for å opprettholde god kvalitet på løypene i vintersesongen, samt kunne gi mulighet til flere utbedringer av løypenettet. Alle er velkommen til å bidra.

Vi oppfordrer gjester på gautefallhyttene til å benytte denne enkle metoden får å bidra til vårt løypenett, som absolutt er en kostnadskrevende prosjekt.

Løypenettet begynner ved hovedveien fra hyttefeltet «Bjønntjønnlia» eller fra toppen av feltet. Mer informasjon og beskrivelser finner du på skisporet.no.

Løyper

Løper igjen

løype 3

løpye 4

Løype 5

Opplev Gautefall

Alpint

Like gøy nedover som oppover

Langrenn

Løyper for hele familien

Fjellturer

Sjekk ut løypene 

Fisking

Prøv fiskelykken

Lille ekstra

Unn deg en avslappende helg i godt utstyrte hytter

 

Påfyll

Opplev naturen fra sykkelsete