Aktiviteter

Langrenn

Sentralt for hele det sydlige Norge ligger Telemarks største alpinsenter lett tilgjengelig på Gautefallheia, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen. For alle som bor rundt Oslofjorden og langs kysten helt ned til Mandalsområdet – og nesten bort til Jæren, er Gautefall deres nærmeste skikkelige vintersportdestinasjon.

I nærheten av våre hytter er det et  flott løypenett. Skisporet.no holder oppdatert informasjon om oppkjørte løyper og forhold. Her vises alle løyper på et kart så det er lett å orientere seg.

Det er av Gautefall løypelag etablert VIPPS-betalingstjeneste for å nå dagsturister, mosjonister, aktive osv. som benytter våre flotte løyper. Det kan vipse et beløp til 62679 så har man bidratt til å opprettholde god kvalitet på løypene i vintersesongen, samt kunne gi mulighet til flere utbedringer av løypenettet. Alle er velkommen til å bidra.

Vi oppfordrer gjester på GAUTEFALLHYTTENE som benytter dette løypenettet til å bidra,da dette er ett kostnadskrevende prosjekt.

Løypenettet begynner ved hovedveien fra hyttefeltet «Bjønntjønnlia» eller fra toppen av feltet. Mer informasjon og beskrivelser finner du på skisporet.no.

Løyper

Løper igjen

løype 3

løpye 4

Løype 5

Opplev Gautefall

Alpint

Like gøy nedover som oppover

Langrenn

Løyper for hele familien

Fjellturer

Sjekk ut løypene 

Fisking

Prøv fiskelykken

Lille ekstra

Unn deg en avslappende helg i godt utstyrte hytter

 

Påfyll

Opplev naturen fra sykkelsete